BM Dünya Gıda Programı Temsilcisi Grede, Başkan Palancıoğlu'nu ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) Temsilcisi ve Ülke Direktörü Nils Grede ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkutata ve beraberindeki heyet, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa...

22 Ağustos 2021 Pazar 10:38
BM Dünya Gıda Programı Temsilcisi Grede, Başkan Palancıoğlu'nu ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) Temsilcisi ve Ülke Direktörü Nils Grede ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkutata ve beraberindeki heyet, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Palancıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti.

Heyetin yaptıkları mesleki çalışmalar hakkında bilgiler aktardığını belirten Palancıoğlu, "Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği, Konya ve Kayseri'de özellikle dezavantajlı grupların istihdamını desteklemek adına birçok kişiye iş imkanı sunuyor. Bir araya geldiğimiz heyet ile özellikle dezavantajlı grupların istihdamı için geliştirilen projeler ve iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. İstihdama, eğitime katkı sunan çalışmaları ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.