Boyalık Mahallesi’nde tapu dağıtımı yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Boyalık Mahallesi'nde tapusunu almaya hak kazanan ailelere, Gölbaşı Belediyesince tapuları teslim edildi.Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelilerin...

20 Kasım 2021 Cumartesi 12:38
Boyalık Mahallesi’nde tapu dağıtımı yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Boyalık Mahallesi'nde tapusunu almaya hak kazanan ailelere, Gölbaşı Belediyesince tapuları teslim edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelilerin heyecanına ortak olan Başkan Şimşek, Kültür Merkezi müjdesi verdi.

Şimşek, “Bugün Allah izin verirse tapularınızı dağıtıyoruz. Bir evladınız olarak yanındayız. Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak ve doğal gazı buraya getirmek. Boyalık sakinleri hiçbir zaman güler yüzünü de desteğini de bizden esirgemedi. Hepinize teşekkür ediyorum. Tapularınız hayırlı, uğurlu olsun. Kış mevsimi öncesi sizlere çatılarınızın tapusunu teslim etmek bizleri çok mutlu etti. Ağzınızın tadı ile güle güle oturun.” dedi.

İmar sorunlarının göreve geldiklerinde üzerinde durdukları en önemli konulardan olduğunu vurgulayan Şimşek, “Göreve gelir gelmez bu sorunu ortadan kaldırmak için büyük bir çaba sarf ettik ve imar planları kesinleşti. İmar planlarının kesinleşmesiyle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı mülkiyet sorunu da ortadan kalktı ve bugün tapu teslimlerini yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözüme kavuşması sonrası büyük sevinç yaşayan vatandaşlar da Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.