Büyükkılıç, buğday tohumu dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yüzde 25'i Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan 1085 ton yazlık ekmeklik buğday tohumunun dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.Belediyeden...

21 Şubat 2022 Pazartesi 16:28
Büyükkılıç, buğday tohumu dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yüzde 25'i Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan 1085 ton yazlık ekmeklik buğday tohumunun dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, törende, bu yıl tarım ve hayvancılığa önemli destek vereceklerini belirtti.

Kayseri'nin 800 bin civarında küçükbaş, 350 bin civarında büyükbaş hayvanıyla sadece sucuğun pastırmanın merkezi değil, hayvancılığın da merkezi olma yönünde gayret gösterdiğine dikkati çeken Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Beydeğirmeni Projemizde siz ne diyorsanız yaptık, 'fiyatları aşağı çekin' dediniz, çektik. İnşallah orada gayretlerimizi sürdüreceğimizi buradan paylaşmak istiyorum. Hatırlanacağı üzere geçen sene 11 traktör dağıtmıştık. Bu sene 60 milyon TL maliyetli tarıma, hayvancılığa destek konusunda çalışma yapıyoruz. İhtiyaç varsa yine yaparız. Allah'a şükürler olsun sizlerin belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, 30 büyükşehir belediyesi arasında yatırıma en çok pay ayıran şehir Kayseri'dir."

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin de Büyükkılıç'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.