Büyükkılıç, istişare toplantısına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla istişare toplantısına katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç,...

26 Şubat 2022 Cumartesi 14:24
Büyükkılıç, istişare toplantısına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla istişare toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda hizmet ve yatırımlar ele alınırken, ilçelerdeki mevcut durumun yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yapılan çalışmalar görüşüldü.

16 ilçe belediye başkanı ve teşkilatlarla dayanışma içerisinde hizmetlerin süreceğini ifade eden Büyükkılıç, "Kayseri'miz 16 ilçesiyle gelişmeye, büyümeye ve güzelleşmeye devam ediyor. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesi ile hemen her noktada yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz yatırımlarla vatandaşlarımıza layık olmak için gayretlerimizi sürdürüyoruz. İstişarede hayır vardır diyerek, değerli başkanlarımızla bir araya gelip, fikir alışverişi yapıyoruz. Bu toplantımızda da yaptığımız hizmetlerin yanı sıra önümüzdeki dönem şehrimizde yapacağımız birbirinden güzel projelerle ilgili istişarelerde bulunduk." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise toplantının hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.