Büyükkılıç, KASKİ yöneticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğünde yatırım değerlendirme toplantısı düzenledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KASKİ Genel Müdürlüğündeki toplantıda...

09 Mart 2022 Çarşamba 18:13
Büyükkılıç, KASKİ yöneticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğünde yatırım değerlendirme toplantısı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KASKİ Genel Müdürlüğündeki toplantıda Büyükkılıç, Genel Müdür Özgür Özdemir, üst düzey yöneticiler ve daire başkanlarıyla bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte planladıkları proje ve yatırımları değerlendirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, dünyada olan biteni göz ardı etmeden yol haritası çizmeyi, öncelikli yatırımları bir kez daha gözden geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Her zaman yüz akımız, Kayseri'nin gururu olan KASKİ ve onun değerli ekibine burada teşekkür ediyorum. Yapılacak çalışmaların şehrimiz, ilçelerimiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.