Büyükkılıç'tan OSB'lere ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile İncesu OSB'yi ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustafa...

12 Şubat 2022 Cumartesi 13:50
Büyükkılıç'tan OSB'lere ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile İncesu OSB'yi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır ve yönetimini ziyaret etti.

Büyükkılıç, ilçeyi ileriye taşımak için çalıştıklarını, tüm kurumlarla iş birliği içinde olduklarını belirtti.

İncesu OSB Başkanı Baktır da sanayici ve yatırımcılar olarak Başkan Büyükkılıç'ın desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu'nu da ziyaret eden Büyükkılıç, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

İmamoğlu da "Siz değerli başkanlarımızın da desteği ile tecrübelerinden faydalanarak, sanayicimize nasıl katkıda bulunuruz, nasıl uğraşırız, bunun çalışmasını yapacağız. Ayaklarınıza sağlık, teşekkür ediyoruz. Sizlerin tecrübelerinin yanı sıra duası da çok önemli." ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de OSB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Tamer, Kayseri'deki üretimin artması için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.