Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçeleri ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı ilçeleri ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşilhisar, İncesu, Akkışla, Tomarza ve Bünyan ilçelerini ziyaret eden Çelik, ilçelerin...

09 Temmuz 2018 Pazartesi 14:01
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçeleri ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı ilçeleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşilhisar, İncesu, Akkışla, Tomarza ve Bünyan ilçelerini ziyaret eden Çelik, ilçelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti.

Çelik, Bünyan Belediyesinde ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, fırsat buldukça ilçeleri ziyaret etmeye devam ettiklerini ifade etti.

Bünyan'ın son 50 yılda aldığı hizmetten fazlasını son 4 yılda yaptıklarını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Elektrik altyapısını yer altına aldık. Alt yapı bittikten sonra asfaltlama işlemini gerçekleştirdik. Şehir merkezindeki kaliteli bitümlü sıcak karışım asfaltı diğer ilçelerimiz gibi Bünyan'da da kullandık. Binlerce metrekare kilitli parke, yeşil alan çalışmaları yaptık. Meydana yaptığımız Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin sosyal hayatına renk ve değer kattı. Hizmet ve yatırımlarımızı aynı hızla sürdüreceğiz. Bu yıl 40 bin metrekare kilitli parke, çocuk oyun grupları, parklar, mini futbol ve basket sahaları yapmaya, mezarlıkları düzenlemeye devam edeceğiz."

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Çelik'e teşekkür etti.

Çelik, Bünyan Belediyesindeki görüşmelerinin ardından Gülcüoğlu ile dere kenarında yün yıkayan kadınlar ve Pınarbaşı Mesire Alanında piknik yapanlarla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.