Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'teki esnafı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki esnafı ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, esnaflardan son durumla ilgili bilgiler aldı.Mükemmellik ve güvenli...

18 Ocak 2021 Pazartesi 16:29
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'teki esnafı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, esnaflardan son durumla ilgili bilgiler aldı.

Mükemmellik ve güvenli kayak sertifikası bulunan Erciyes Kayak Merkezi'ni tanıtım faaliyetleri bağlamında çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükkılıç, hafta içinin yanı sıra hafta sonları da izin kapsamında kayak yapılabildiğini kaydetti.

Büyükkılıç, "Amacımız Kayseri'ye kazanım sağlamak. Ülkemize döviz getirmesini sağlamak ve Allah'ın bu nimetlerinden istifade etmek, vatandaşlarımıza en güzel biçimde hizmet etmek. Erciyes'i bir numara yapma konusunda irade göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.