Büyükşehir Belediyesi'nden "Kardeşlik Günü" programı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde eğitim gören Arap öğrencilere yönelik "Kardeşlik Günü" programı düzenledi.Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe 17 Arap ülkesinden çok sayıda öğrenci katıldı.Arap...

10 Mart 2019 Pazar 14:10
Büyükşehir Belediyesi'nden

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde eğitim gören Arap öğrencilere yönelik "Kardeşlik Günü" programı düzenledi.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe 17 Arap ülkesinden çok sayıda öğrenci katıldı.

Arap Ülkeleri Öğrenci Birliği Başkanı Mohammed Saleh Alwainani, kültür farkı olmadan bir arada bulunmanın İslam kardeşliğinin temeli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Cihan Özensel de böyle bir programın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler kadim geleneğimizin ve devraldığımız güçlü değerlerin farkındayız. Bu amaçla İslam coğrafyasındaki gençlerle, tüm dünyaya hizmet etmek boynumuzun borcudur." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.