Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

13 Eylül 2023 Çarşamba 19:57
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'nın Sincan ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Işıkhan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sincan Hizmet Merkezini ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.

Bilgisayarın başına geçen Işıkhan, iş ve meslek danışmanlarından İŞKUR'a başvuruların nasıl yapıldığına dair bilgi aldı.

Daha sonra Sincan Belediyesini ziyaret eden Işıkhan, binanın girişinde engelli bir vatandaş ile sohbet etti. Işıkhan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile bir araya geldi.

Sincan Birinci Organize Sanayi Bölgesinde Hidromek Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Işıkhan, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek fabrikayla ilgili bilgi aldı.

Fabrikayı gezen ve çalışanlarla sohbet eden Işıkhan, koltuğuna geçtiği paletli ekskavatörü çalıştırdı, ardından staj yapan lise öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Işıkhan, daha sonra Hidromek Akademi binasının temel atma törenine katıldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.