Can dostlar bir tıkla sıcak bir yuvaya kavuşabilecek

- Çankaya Belediyesince "satın alma sahiplen" düşüncesini yaygınlaştırmak amacıyla oluşturulan "Sokak Hayvanlarını Sahiplendirme Portalı"nda hayvanların ırk, yaş, cinsiyet, kilo, renk bilgileri ile barınağa getiriliş hikayelerine yer veriliyor

23 Mart 2021 Salı 11:58
Can dostlar bir tıkla sıcak bir yuvaya kavuşabilecek

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, "satın alma sahiplen" düşüncesini yaygınlaştırmak amacıyla "Sokak Hayvanlarını Sahiplendirme Portalı" oluşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "https://sansli.cankaya.bel.tr/" adresinden hizmet veren Sokak Hayvanlarını Sahiplendirme Portalı ile daha fazla hayvana sıcak bir yuva bulunması, Kovid-19 salgını nedeniyle düşen hayvan sahiplenme sayısının yeniden yükseltilmesi hedefleniyor.

"Satın alma sahiplen" düşüncesiyle hayata geçirilen portalda, her bir sokak hayvanı için ayrı bir sayfa bulunuyor.

Hayvanın farklı fotoğraflarının da yer aldığı bilgi panelinde ırk, yaş, cinsiyet, kilo, renk bilgileri veriliyor.

Hayvanın barınağa getirilişinin hikayesinin yer aldığı portal üzerinde sahiplenilerek yuvasına kavuşanların mutluluğu da yer alıyor.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.