Çankaya Belediyesi işletmelerin kira ödemelerini erteledi

ANKARA (AA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle belediyenin kiracısı olan işletmelerin kira ödemelerinin ertelendiğini bildirdi.Taşdelen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kovid-19 sürecinde...

07 Aralık 2020 Pazartesi 13:41
Çankaya Belediyesi işletmelerin kira ödemelerini erteledi

ANKARA (AA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle belediyenin kiracısı olan işletmelerin kira ödemelerinin ertelendiğini bildirdi.

Taşdelen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kovid-19 sürecinde vatandaşların ve esnafın yanında olduklarını belirtti.

Belediyenin kiracısı olan işletmelerin kapalı kaldıkları süre boyunca kira borçlarının ertelendiğini ifade eden Taşdelen, yaşanan zor günlerin birlikte aşılacağını vurguladı.

Taksicilere, kuaförlere, berberlere ve ibadethanelere yönelik maske, kolonya, dezenfektan desteğini sürdürdüklerini ve bin çocuğa bot ve mont yardımı yaptıklarını aktaran Taşdelen, geliri düşük ailelere de 40 ton meyve dağıtacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.