Çankaya Belediyesi müzisyenlere destek için "Çankaya Bir Sahne" etkinliği düzenleyecek

- Etkinlikte yer almak isteyen Ankara ikametli müzisyenler 17-28 Mayıs arasında başvuruda bulunabilecek

14 Mayıs 2021 Cuma 11:52
Çankaya Belediyesi müzisyenlere destek için

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, 5 Haziran'dan itibaren salgın kuralları çerçevesinde parklarda düzenleyeceği etkinliklerde sahne alacak Ankaralı müzisyenlere destek verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz aylarında "Müzik Çankaya'da, Sahne Sokakta" sloganıyla Çankayalılar için açık havada kültür sanat etkinlikleri düzenlenecek.

Ankara'da ikamet eden müzisyenler solo ya da topluluk halinde "Çankaya Bir Sahne" projesine katılabilecekler.

Müzisyenler, 17-28 Mayıs arasında belediyenin internet sitesindeki formla "[email protected]" e-posta adresine başvurularını yollayabilecek veya "Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Yıldızevler Mahallesi Alkım Caddesi No: 1" adresine bizzat başvuruda bulunabilecek.

Başvurulara ilişkin detaylı bilgi 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla belediyenin internet sitesinden duyurulacak.

Başvuru sonuçları ile performansların tarih ve mekan bilgisi 3 Haziran'da belediyenin internet sayfasında açıklanacak.

- "Zor günleri dayanışma içinde atlatacağız"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, salgın koşullarında sanat ve sanatçıya desteği aralıksız sürdüreceklerini belirterek, "Sanatın aydınlık yolu ile yeni bir dayanışma kültürü için adım atıyoruz. Yaklaşık 140 müzisyenin performansıyla Çankayamızın çeşitli parklarında ve açık hava mekanlarında halkımızı sanatla buluşturacağız. Böylece sanatçılarımıza da ekonomik destek vermiş olacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.