Çankaya Belediyesi öğrencilere zihin gelişimini artıran oyun seti hediye etti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, öğrencilere karne hediyesi olarak zihin gelişimini artıran, kavramları öğreten oyun setleri hediye etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, karne haftasında okulları ziyaret eden belediye yetkilileri, 2021-2022...

22 Ocak 2022 Cumartesi 11:24
Çankaya Belediyesi öğrencilere zihin gelişimini artıran oyun seti hediye etti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, öğrencilere karne hediyesi olarak zihin gelişimini artıran, kavramları öğreten oyun setleri hediye etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, karne haftasında okulları ziyaret eden belediye yetkilileri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlayarak karnelerini alan minik öğrencilere, yarıyıl tatilinde oynamaları için zihin gelişimini artıran, kavramları öğreten oyun setleri hediye etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, eğitim alanında sayısız çalışma ve projeye imza attıklarını belirterek, "Yarıyıl tatiline giren ve karnelerini alan çocuklarımıza güzel bir sürpriz yapmak istedik. Tatilde arkadaşları ve aileleriyle oynayabilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri oyunları hediye ettik. Çocuklarımız için yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle onların geleceğine katkı verebiliyorsak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.​​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
çankaya Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.