Çankaya Belediyesi'nden 65 yaş üstüne hijyen seti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince, 65 yaş üstü vatandaşlara maske ve kolonyadan oluşan hijyen setleri dağıtılmaya başlandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hijyen setleri Çankaya evlerinde üretildi. Hijyen setiyle birlikte...

04 Şubat 2021 Perşembe 12:13
Çankaya Belediyesi'nden 65 yaş üstüne hijyen seti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince, 65 yaş üstü vatandaşlara maske ve kolonyadan oluşan hijyen setleri dağıtılmaya başlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hijyen setleri Çankaya evlerinde üretildi.

Hijyen setiyle birlikte vatandaşlara mesaj ileten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, mesajında vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

Taşdelen, 65 üstü vatandaşların Çankaya Belediyesi Destek Merkezi'nin 0312 458 90 30 numaralı telefonuna ulaşarak, market ve eczane alışverişi için yardım isteyebileceklerini de mesajında hatırlattı.

Açıklamada, vatandaşların belediye tarafından üretilen maske ve kolonya setini almaktan memnuniyet duydukları aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.