Çankırı Belediyesi koronavirüsle mücadelesini sürdürüyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, koronavirüs testi pozitif çıkan hastaların yaşadıkların apartmanların dezenfekte...

01 Şubat 2021 Pazartesi 15:29
Çankırı Belediyesi koronavirüsle mücadelesini sürdürüyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, koronavirüs testi pozitif çıkan hastaların yaşadıkların apartmanların dezenfekte edildiği belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince periyodik olarak çöp ve atıkların temizliği, sokak temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiği anlatılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"İl Hıfzıssıhha Kurulunca belirlenen binaların girişleri, katları, asansör içleri, hane kapıları, zilleri ve merdiven boşlukları Çankırı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından virüs ve bakterilere karşı etkili malzemeler ile temizleniyor. Hijyen çalışmaları, test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinaya alınan hastaların yaşadıkları binalarda yapılıyor."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.