Çankırı Valiliği geri gönderme merkezinde çıkan yangına ilişkin açıklama yaptı

05 Temmuz 2023 Çarşamba 17:38
Çankırı Valiliği geri gönderme merkezinde çıkan yangına ilişkin açıklama yaptı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde çıkan yangına ilişkin adli ve idari soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerinde geri gönderme merkezinde yangın çıktığı, başta itfaiye olmak üzere tüm birimlerce ivedi müdahale edildiği belirtildi.

Yangının kısa süre içerisinde söndürüldüğü belirtilen açıklamada, "Geri Gönderme Merkezinde kalan tüm düzensiz göçmenler sağlıklı bir şekilde tahliye edilmiş, dumandan etkilenen 9 düzensiz göçmenin tedavileri sağlanmıştır. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ve firar yaşanmamıştır. Geri gönderme merkezimizde kalan tüm düzensiz göçmenler farklı geri gönderme merkezlerine sevk edilmişlerdir. Yangının çıkış sebebiyle ilgili adli ve idari soruşturma süreci devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.