Çankırı Valisi Ayaz'dan Kurban Bayramı mesajı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Ayaz, mesajında, milli birlik ve beraberliği güçlendiren, yardımlaşma ve paylaşma değerlerini hatırlatan dini bayramlardan Kurban Bayramı’na...

20 Temmuz 2021 Salı 12:14
Çankırı Valisi Ayaz'dan Kurban Bayramı mesajı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ayaz, mesajında, milli birlik ve beraberliği güçlendiren, yardımlaşma ve paylaşma değerlerini hatırlatan dini bayramlardan Kurban Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, evlerin rahmet ve bereketle dolduğu müstesna günler olduğunu aktaran Ayaz, şu ifadeleri kullandı:

"Kovid-19 salgını ile mücadelemiz hala devam ediyor. Maalesef salgın bitmedi. Başarıyla yürüttüğümüz salgınla mücadelemize zarar vermemek için tedbirleri unutmadan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak Kurban Bayramı’nı geçirmeye özen gösterelim, virüsün yayılımının hızlanmasına fırsat vermeyelim. Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken tedbirlerden uzaklaşmamaya azami özen gösterelim ve sorumlu davranalım. Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Sevinçle geçirmeyi arzuladığımız bayram günlerimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte gerekli dikkati göstermelerini ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz."​​​​​​​

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.