Çankırı Valisi'nin makam aracı gelin arabası oldu

15 Ekim 2023 Pazar 16:11
Çankırı Valisi'nin makam aracı gelin arabası oldu

ÇANKIRI (AA) - Zuhal Gökhan Akman çifti, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın kendilerine tahsis ettiği makam aracını düğünlerinde gelin arabası olarak kullandı.

Vali Taşolar, daha önce çift ile karşılaşmasında kendilerine gelin arabası olarak makam aracını tahsis edeceğine yönelik söz verdi.

Damat Gökhan Akman, düğün için süslenen makam aracıyla Buğdaypazarı Mahallesi'ndeki kız evinden gelini aldıktan sonra kentte tur atarak düğün salonuna ulaştı.

Taşolar ile eşi Didem Taşolar da düğüne katılarak çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Vali Taşolar'a desteklerinden ötürü teşekkür eden Zuhal Akman, "Çok güzel bir duygu. İyi ki var, Allah yolunu açık etsin." dedi.

Damat Gökhan Akman da Taşolar'ın kendilerini bu özel günlerinde yalnız bırakmadığını dile getirerek, "Rabbim yolunu açık eylesin, ayağına taş değdirmesin. Bütün desteklerini bize sağladı, kendisine minnettarız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.