Çayıralan Bal ve Kültür Festivali başladı

YOZGAT (AA) - Çayıralan’da 10. Bal ve Kültür Festivali yağlı güreş müsabakalarıyla başladı.Çayıralan Kaynarpınar mesire alanında düzenlenen yağlı güreş müsabakası öncesi konuşan Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, festival...

25 Ağustos 2018 Cumartesi 11:13
Çayıralan Bal ve Kültür Festivali başladı

YOZGAT (AA) - Çayıralan’da 10. Bal ve Kültür Festivali yağlı güreş müsabakalarıyla başladı.

Çayıralan Kaynarpınar mesire alanında düzenlenen yağlı güreş müsabakası öncesi konuşan Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, festival ve şenliklerin amacının bölgenin yöresel ürün ve kültürünü tanıtmak olduğunu söyledi.

Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner de bu yıl Bal ve Kültür Festivali'nin 10.'sunu düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp ise çalışmanın ve inanmanın önemine değinerek, alın teri akıtmadan başarının yakalanamayacağını ifade ederek güreşçilere başarı diledi.

Konuşmaların ardından yağlı güreş müsabakaları başladı.

Anahtar Kelimeler:
FestivalÇayıralan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.