Çayıralan'da yıl sonu sergisi

YOZGAT (AA) - Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisini açtı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen serginin açılında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş, açtıkları 15 mesleki ve teknik kurslara...

11 Mayıs 2018 Cuma 19:37
Çayıralan'da yıl sonu sergisi

YOZGAT (AA) - Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisini açtı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen serginin açılında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş, açtıkları 15 mesleki ve teknik kurslara 350 kursiyerin katıldığını söyledi.

Altuntaş, sosyal ve kültürel alanda 4 kursun açıldığını ve 82 kursiyerin katılığını ifade ederek, "Okuma Yazma kursu olarak da 7 kurs açtık ve bu kurslarımıza da 112 kursiyer katılarak okuma yazma belgesi aldı." dedi.

Açılışın ardından kurslarda belge almaya hak kazanan kursiyerlerin belgeleri dağıtıldı.

Törene, Çayıralan Belediye Başkan Vekili Ömer Osman Bekyürek, Garnizon Komutanı Savaş Serbes, AK Parti İlçe Başkanı Arif Akpınar, daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.