Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Beypazarı Belediyesine araç desteği

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Beypazarı Belediyesine araç hibe edildi.Bakanlık tarafından Beypazarı Belediyesine hibe edilen 13 bin litre su kapasiteli arazözün tesliminde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da bulundu.Kaplan,...

02 Aralık 2020 Çarşamba 16:54
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Beypazarı Belediyesine araç desteği

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Beypazarı Belediyesine araç hibe edildi.

Bakanlık tarafından Beypazarı Belediyesine hibe edilen 13 bin litre su kapasiteli arazözün tesliminde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da bulundu.

Kaplan, belediyeye araç bağışında bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür ederek, araç parkını yenilediklerini, belediye bünyesinde eski model araç kalmadığını söyledi.

Aracın çok yönlü olarak kullanıma elverişli olduğunu vurgulayan Kalan, "Yol yıkama, park bahçe sulama gibi çalışmalarda çok işe yarayacak bir aracımız oldu." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.