CHP Beypazarı İlçe Teşkilatı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

ANKARA(AA) - CHP Beypazarı İlçe Teşkilatı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, beraberindeki partililerle Macun, Kızılcasöğüt, Yoğunpelit, Üreğil ve Kabaca mahallelerini ziyaret etti.Muhtar ve vatandaşlarla...

26 Eylül 2021 Pazar 12:55
CHP Beypazarı İlçe Teşkilatı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

ANKARA(AA) - CHP Beypazarı İlçe Teşkilatı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, beraberindeki partililerle Macun, Kızılcasöğüt, Yoğunpelit, Üreğil ve Kabaca mahallelerini ziyaret etti.

Muhtar ve vatandaşlarla görüşen Kostak, köy ve mahallelerle yakından ilgilendiklerini, vatandaşlarla istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Köy ve mahallelerin sorunlarını çok yakından takip ettiklerine değinen Kostak, "İletilen sorunları dosya halinde bölgemiz milletvekillerine ulaştırıyoruz. Çözümü için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Öncelikli sorunları da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a iletiyoruz. Bu ziyaretlerimiz sürecek." dedi.




Anahtar Kelimeler:
ChpBeypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.