CHP Kırşehir İl Başkanı Genç, Kovid-19'un eğitim sistemini olumsuz etkilediğini bildirdi

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının eğitim sistemini olumsuz etkilediğini belirtti.Genç, yaptığı yazılı açıklamada, 81 ilde ortak şekilde eğitimle ilgili sorunları...

27 Eylül 2021 Pazartesi 15:35
CHP Kırşehir İl Başkanı Genç, Kovid-19'un eğitim sistemini olumsuz etkilediğini bildirdi

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının eğitim sistemini olumsuz etkilediğini belirtti.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, 81 ilde ortak şekilde eğitimle ilgili sorunları gündeme getirdiklerini aktardı.

Eğitim sistemindeki yapısal sorunların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde daha da derinleştiğini aktaran Genç, "Milli Eğitim Bakanlığının salgın süresince ortaya çıkan öğrenme kaybının boyutlarını ölçme ve bu kaybın telafisi için derhal gerekli bilimsel çalışmaları başlatması gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Genç, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kaynaklarla eğitimin tüm paydaşlarının ihtiyaçlarının karşılanacağını vurgulayarak, "Tüm çocuklarımızın nitelikli eğitime ulaşabildiği, hiçbir ailenin çocuklarının geleceğinden endişe duymadığı, öğretmenlerin güvenle yeni nesilleri yetiştirdiği eşit ve adil bir eğitim sistemini inşa edeceğiz. O gün gelene kadar, imkanlarımız doğrultusunda çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.