CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan'dan Ramazan Bayramı mesajı

NEVŞEHİR (AA) - CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tüm vatandaşların bayramını tebrik eden Sarıaslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde Ramazan Bayramı'nın buruk...

13 Mayıs 2021 Perşembe 09:24
CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan'dan Ramazan Bayramı mesajı

NEVŞEHİR (AA) - CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tüm vatandaşların bayramını tebrik eden Sarıaslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde Ramazan Bayramı'nın buruk geçirildiğini, bu sürecin bir an önce geride kalmasını dilediğini belirtti.

Dini bayramların, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Sarıaslan, "Ramazan Bayramı, oruç ibadetini sağlıkla tamamlamaktan duyulan mutluluğun, toplumca paylaşılmasıdır. Ancak, dünyada ve ülkemizde Kovid-19 salgınının devam ediyor olması nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramımızı sevdiklerimizin, kendimizin ve çevremizin sağlığı için tedbirlere uyarak evlerimizde kutlayacağız. Salgının bir an önce son bulmasını, sağlık, huzur ve mutlulukla bir araya geleceğimiz nice güzel bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.