Çolakbayrakdar, TEKNOFEST'e hazırlanan gençlerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, TEKNOFEST'e hazırlanan gençlerle bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendisler Birliği Kulübü, Erudite...

13 Mart 2022 Pazar 11:25
Çolakbayrakdar, TEKNOFEST'e hazırlanan gençlerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, TEKNOFEST'e hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendisler Birliği Kulübü, Erudite Takımı ve lise öğrencilerinin katılımıyla belediye meclis salonunda değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Öğrencilerin projelerini dinleyen Çolakbayrakdar, büyüyen, gelişen Türkiye'nin gelecekte neler yapabileceğini gençlerin en güzel şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

TEKNOFEST'e katılmak için öğrencilerin kendilerinden destek istediğini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Öncelikle gençlerimize başarılar diliyorum. İlk başladığından beri TEKNOFEST'e, değişik branşlarda katılan takımlarımız oldu. Katılan arkadaşlarımız, ellerinden geldiğince emek verip, büyük başarılar elde etti. Teknoloji meraklısı genç kardeşlerimizin ürettiği ürünlerin endüstriyel hale gelmesi, genç beyinlerin keşfedilmesi noktasında bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz ve Kocasinan Akademi'de ismine yakışır bir şekilde bu çalışmaların yapılmasını hedefliyoruz. Kocasinan Akademi çatısı altında genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesin kişisel donanımlarını artırmak, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için eğitim faaliyetlerini yürütüyoruz. Biz bugün gençlere destek veriyoruz, biliyoruz ki yarın onlar da bu necip milleti gururlandıracaklar. Bu vesileyle gençlerimize başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.