Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden İsrail'e kınama

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinlinin şehit edilmesini kınadı.Avan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in...

15 Mayıs 2018 Salı 11:42
Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden İsrail'e kınama

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinlinin şehit edilmesini kınadı.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in katliamına tüm dünyanın sessiz kalarak ortak olduğunu savundu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Batı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesinin ardından bölgede olayların körüklendiğinin altını çizen Avan, katliamda ABD'nin de en büyük paya sahip olduğunu vurguladı.

ABD'nin olduğu her yerde gözyaşı ve zulmün hakim olduğunu ifade eden Avan, şunları kaydetti:

"Filistin'de ABD’nin desteği ile acımasızca yaşlı kadın, çocuk demeden sivilleri katleden İsrail'i şiddet ve nefretle kınıyoruz. Katil İsrail’in, masumların kanlarında boğulacağı günler yakındır. ABD ve İsrail’in katliamlarına karşı sessiz kalan İslam dünyasının bir kısım kukla ve işbirlikçi yöneticilerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz. Gösterilerde hayatını kaybeden Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.