Çubuk’ta bedensel engelli gencin tekerlekli sandalye isteği yerine getirildi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkan Baki Demirbaş tarafından 25 yaşındaki bedensel engelli Şeyma Yılmaz'a tekerlekli sandalye hediye edildi.Demirbaş, Atatürk Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Yılmaz’ı ziyaret ederek, talepte bulunduğu...

05 Mayıs 2021 Çarşamba 12:19
Çubuk’ta bedensel engelli gencin tekerlekli sandalye isteği yerine getirildi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkan Baki Demirbaş tarafından 25 yaşındaki bedensel engelli Şeyma Yılmaz'a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Demirbaş, Atatürk Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Yılmaz’ı ziyaret ederek, talepte bulunduğu tekerlekli sandalyeyi verdi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yılmaz’ın evden dışarı çıkabilmesi için tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdiklerini belirten Demirbaş, şu ifadeleri kullandı:

"Komisyondaki arkadaşlarla bir tekerlekli sandalye aldık. Ben buradan kendilerine de teşekkür ediyorum. Şeyma Yılmaz kardeşimiz bizi davet etti. Ben de kendisini ziyaret ettim. Şeyma kardeşimizin her zaman yanınızdayız. Yaz geldi, inşallah bu tekerlekli sandalyeyle evden dışarı çıkarak rahat bir şekilde gezebilecek."

Tekerlekli sandalye hayalinin gerçek olduğunu dile getiren Şeyma Yılmaz ise Demirbaş’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.