Çubuk'ta İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Çubuk Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşunda...

27 Mayıs 2022 Cuma 16:44
Çubuk'ta İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Çubuk Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Edebiyat öğretmeni Esad Murat Doğan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerden Caner Dölgeroğlu ve Bedirhan Kocaçavuş, "Fetih" şiirini okudu.

Öğrenciler tarafından "Fetih" adlı tiyatronun oynanması ve oratoryonun ardından Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan kemanlı mehter takımı gösterisi sunuldu.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş, program nedeniyle öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, "Özellikle mehteran takımımızın performansı çok güzeldi. Türkiye genelinde örnek olacak bir çalışma." dedi.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraçubukİSTANBUL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.