Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi personellerinin üniformaları yenilendi

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi personelleri yenilenen üniformalarıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ı makamında ziyaret etti.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından...

27 Ocak 2021 Çarşamba 13:14
Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi personellerinin üniformaları yenilendi

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi personelleri yenilenen üniformalarıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15.05.2020 tarihli ve 1295 sayılı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayıyla yürürlüğe giren "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine Ait Üniforma Yönergesi" gereğince Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi'nde görev yapan personelin üniformaları yenilendi.

Bu kapsamda birim sorumlusu Hüseyin Yolaçan ve personeller, Rektör Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Yıldız, Koruma ve Güvenlik Birimi'nin üniversitenin en önemli birimlerinden olduğunu belirtti.

​​​​​​​Ziyarette Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.