Dağcılar Erciyes'e tırmandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup sporcu, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) öncülüğünde Erciyes'in zirvesine tırmandı.Hacılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik için farklı kentlerden gelen...

08 Haziran 2022 Çarşamba 10:18
Dağcılar Erciyes'e tırmandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup sporcu, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) öncülüğünde Erciyes'in zirvesine tırmandı.

Hacılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik için farklı kentlerden gelen 10 dağcı, 2 bin 700 rakımlı Sütdonduran Yaylası'ndaki kampta toplandı.

Sporcular, kuzey buzul rotasından zirveye ulaştı.

Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes'in 4 mevsim güzellikler sunduğunu belirtti.

Özdoğan, "HADAK ev sahipliğinde düzenlenen faaliyete katılmak için şehrimize gelen sporcularımızı misafir etmekten dolayı mutluluk duyduk. Zirve faaliyetine katılan dağcılarımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ErciyesBilal ÖzdoğanHADAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.