Derebucak'ta bazı öğretmenlere başarı belgesi verildi

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, başarılarıyla takdir toplayan eğitim camiası mensuplarına kaymakamlık tarafından başarı belgesi verildi.Derebucak Kaymakamı Hasan İnanç Gökçayır, göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmaları...

26 Mart 2021 Cuma 10:43
Derebucak'ta bazı öğretmenlere başarı belgesi verildi

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, başarılarıyla takdir toplayan eğitim camiası mensuplarına kaymakamlık tarafından başarı belgesi verildi.

Derebucak Kaymakamı Hasan İnanç Gökçayır, göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle başarı belgesine layık görülen bazı öğretmenleri makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay'ın da eşlik ettiği kabulde, Kaymakam Gökçayır öğretmenlere hizmetlerinden teşekkür ederek, "Görev ve sorumluluklarını özveri içinde yerine getireceklerinden şüphe duymadığımız öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi birer birey olmalarında aileleri ile çok önemli rol üstlenmektedirler. Başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Öğretmenlere belgeleri Kaymakam Gökçayır ve Akçay tarafından verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.