Elmadağ HEM'den Beypazarı gezisi

ANKARA (AA) - Elmadağ Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslarda görev alan öğretmenler ve kursiyerler, Beypazarı ilçesini gezdi.Kurs öğretmeni Semiha Sancak eşliğinde Beypazarı’na gelen kursiyerler, ilçenin tarihi mekanlarını gezdikten sonra...

04 Mayıs 2018 Cuma 16:58
Elmadağ HEM'den Beypazarı gezisi

ANKARA (AA) - Elmadağ Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslarda görev alan öğretmenler ve kursiyerler, Beypazarı ilçesini gezdi.

Kurs öğretmeni Semiha Sancak eşliğinde Beypazarı’na gelen kursiyerler, ilçenin tarihi mekanlarını gezdikten sonra Halk Eğitim Merkezi’nin atölyelerini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sancak, kursiyerlerle birlikte müze ziyaretlerinin ardından ilçenin bir çok tarihi mekanını görme fırsatı bulduklarını ve geziden oldukça memnun kaldıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.