Engelilere ücretsiz süreli otopark hizmeti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi, plakaları kaydettirilen engelli araçlarına, yol kenarı otoparklarda 2 saat, katlı ve açık otoparklarda ise 6 saat süreyle ücretsiz yararlanma imkanı tanıdı. Belediyeden yapılan açıklamaya...

14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:10
Engelilere ücretsiz süreli otopark hizmeti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi, plakaları kaydettirilen engelli araçlarına, yol kenarı otoparklarda 2 saat, katlı ve açık otoparklarda ise 6 saat süreyle ücretsiz yararlanma imkanı tanıdı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası'nda engellilere üyeni bir imkan sağladı.

Araç ruhsatında "engelli" ibaresi bulunan araç sahipleri, adlarına tescilli olan bu aracın plakasını, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ otopark birimine kayıt yaptırması koşuluyla yol kenarlarındaki park alanlarından günde 2 saat, katlı ve açık otoparklardan ise günde 6 saat ücretsiz yararlanabilecek.

Ücretsiz kullanım süresinin aşılması durumunda, süre aşımından kaynaklanan otopark ücretleri normal tarife üzerinden tahsil edilecek.

Anahtar Kelimeler:
KayseriEngeliler Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.