Engelsiz Kafe'nin lezzetleri ücretsiz ikram edildi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince hayata geçirilen ve tüm hizmetlerin dezavantajlı bireyler tarafından sunulduğu Engelsiz Kafe'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.Etkinlik kapsamında engelli bireylere...

03 Aralık 2021 Cuma 17:37
Engelsiz Kafe'nin lezzetleri ücretsiz ikram edildi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince hayata geçirilen ve tüm hizmetlerin dezavantajlı bireyler tarafından sunulduğu Engelsiz Kafe'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında engelli bireylere ve ailelerine Engelsiz Kafe'deki lezzetler ücretsiz ikram edildi.

Belediye ekipleri yürüme güçlüğü çeken bazı engelli bireyleri ise evlerinden alarak kafeye getirdi.

Canlı müzik etkinliğinin de gerçekleştirildiği kafede, çalışanlar ve misafirler Ankara havaları eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

Kafe çalışanı engelli Devrim Arda Bozkurt, kafede aşçı olarak çalıştığını belirterek, "Burada olmaktan mutluyum, burada engelleri aşıyoruz." dedi.

İşletmede yiyecek ve içeceklerin hazırlanarak müşterileri sunulmasına kadar bütün hizmetler engelli bireyler tarafından yapılıyor.

Misafirlerinin işletmelerinden mutlu ve memnun ayrılmaları için büyük çaba harcayan engelli bireylerin sosyal güvenceleri belediye tarafından yapılıyor, kafeden elde edilen gelir de burada çalışan engelli bireylere bırakılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.