Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Ertekin, KAYÜ'nün mobilya atölyelerini gezdi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi (CEO) Alpaslan Baki Ertekin, holding tarafından Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) 15 Temmuz Ana Kampüsüne yaptırılan mobilya-dekorasyon uygulama merkezi ve atölyeler binasının inşaatını gezdi.KAYÜ'den...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 14:13
Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Ertekin, KAYÜ'nün mobilya atölyelerini gezdi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi (CEO) Alpaslan Baki Ertekin, holding tarafından Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) 15 Temmuz Ana Kampüsüne yaptırılan mobilya-dekorasyon uygulama merkezi ve atölyeler binasının inşaatını gezdi.

KAYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ertekin, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile tamamlanmak üzere olan binaları inceledi.

Rektör Karamustafa, bu modern atölyeler tamamlandığında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile mühendislik, mimarlık ve tasarım fakültelerinin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin daha nitelikli uygulamalı ve proje odaklı öğrenim görme imkanı bulacaklarını belirtti.

Karamustafa, katkılarından dolayı Ertekin'e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.