Erciyes'te yatırım zirvesi yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark AŞ ve ORAN Kalkınma Ajansı iş birliğinde düzenlenecek "Summit Erciyes Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi 2022" Erciyes'te gerçekleştirilecek.Erciyes Teknopark'tan yapılan yazılı açıklamaya...

17 Şubat 2022 Perşembe 12:32
Erciyes'te yatırım zirvesi yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark AŞ ve ORAN Kalkınma Ajansı iş birliğinde düzenlenecek "Summit Erciyes Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi 2022" Erciyes'te gerçekleştirilecek.

Erciyes Teknopark'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, melek yatırımcıların bir araya geleceği etkinlikte "daralan geleneksel ekonomiden kurtulma yolları, erken aşama yatırım pazarı fırsatları, rekabet üstünlüğü elde etme ve teknoloji yatırımları yapan iş insanlarının tecrübe paylaşımları üzerinden iş dünyasında yeni bir farkındalığın oluşturulması" amaçlanıyor.

Etkinliğe 200'den fazla iş insanı, melek yatırımcı, fon yöneticisi, teknoloji tabanlı girişimci, kamu otoritesi ve girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncuları katılacak.

Program, 23 Şubat'ta Erciyes Kayak Merkezi'ndeki Das 3917 Otel'de gerçekleştirilecek.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.