Erciyes'teki işletmelerde gıda denetimi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonunun açılmasıyla işletmelere yönelik yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi...

20 Aralık 2020 Pazar 11:23
Erciyes'teki işletmelerde gıda denetimi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonunun açılmasıyla işletmelere yönelik yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sezonun açılmasıyla beraber yabancı turistlerin gelmeye başladığı Erciyes'te, ekipler işletmelerdeki gıda denetimini burada sürdürdü.

Gıda denetimlerine devam edilodiği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"İlimiz turistlik mekanlarından Erciyes Dağı'nda kayak sezonun açılmasıyla beraber gelen turistlerin daha güvenilir gıdaya ulaşabilmeleri için haftasonu da gıda denetimlerine devam edilmiştir. Uygunsuz bulunan işletmelere 5996 sayılı kanun kapsamında gerekli yasal işlemler uygulanmıştır. Vatandaşlarımız gıda ile ilgili karşılaştıkları her türlü olumsuzlukları 'Alo174' ve 'gıda ihbar hattı'nı kullanarak bizlere ulaştırabilirler."

Denetimlere, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.