ERÜ'lü öğrenciler izmarit topladı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sosyal Girişimcilik Kulübü tarafından "Bağımlılıkta Farkındalık Yaratmak" sloganıyla sigara izmariti toplandı.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler...

14 Mayıs 2019 Salı 15:19
ERÜ'lü öğrenciler izmarit topladı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sosyal Girişimcilik Kulübü tarafından "Bağımlılıkta Farkındalık Yaratmak" sloganıyla sigara izmariti toplandı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası çevresinde düzenlenen etkinlikte, kulüp üyeleri tarafından izmarit toplandı.

Etkinliğin amacı hakkında bilgi veren kulüp üyesi Semiha Karakoç, "Bu etkinliğimizin asıl amacı fakültemizin çevresini temiz tutmaktır. Diğer amacı da sigara içen insanlara, onların izmaritlerini toplayarak çevreye verdikleri zararı bir nebze olsun göstermektir." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.