Esed rejimi, Suriye'de silahlı saldırıda 13 askerinin öldüğünü iddia etti

ANKARA (AA) - Beşşar Esed rejimi, Suriye'nin orta kesimindeki Palmira (Tedmur) Çölünde silahlı saldırıda aralarında subayların da bulunduğu 13 rejim ordusu mensubunun öldüğünü, 18'nin yaralandığını ileri sürdü.Esed rejiminin...

06 Mart 2022 Pazar 20:04
Esed rejimi, Suriye'de silahlı saldırıda 13 askerinin öldüğünü iddia etti

ANKARA (AA) - Beşşar Esed rejimi, Suriye'nin orta kesimindeki Palmira (Tedmur) Çölünde silahlı saldırıda aralarında subayların da bulunduğu 13 rejim ordusu mensubunun öldüğünü, 18'nin yaralandığını ileri sürdü.

Esed rejiminin haber ajansı SANA, askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, yerel saatle 13.30'da Humus ilinin doğusundaki Palmira Çölünde rejim güçlerini taşıyan bir askeri araca çeşitli silahlarla saldırı düzenlendiğini iddia etti.

Aralarında subayların da yer aldığı 13 rejim ordusu unsurunun öldüğü ve 18'nin yaralandığı öne sürülen haberde, saldırının kim tarafından yapıldığı hakkında bilgi paylaşılmadı.

Öte yandan Suriye'nin doğusundaki çöl bölgesinde varlık gösteren DEAŞ'lı teröristlerin, zaman zaman Esed rejimi ve İran destekli terörist grupları "vur-kaç" taktiğiyle hedef aldığı biliniyor.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.