Eski Bakan Kürşat Tüzmen, Başkan Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir televizyon kanalında yayınlanan "Kürşad Tüzmen ile Benim...

01 Nisan 2021 Perşembe 14:23
Eski Bakan Kürşat Tüzmen, Başkan Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir televizyon kanalında yayınlanan "Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim" adlı programın çekimleri için Kayseri’de bulunan Tüzmen, Başkan Büyükkılıç’ı ziyarete tutkunu olduğu motosikletiyle geldi.

Büyükkılıç, ziyarette, Kayseri'nin 6 bin yıllık ticari geçmişi olan, ticaretin genlerine işlediği bir şehir olduğunu belirtti.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kayseri'de, bu sayede kültür, gastronomi ve turizm başta olmak üzere her alanda zenginlik oluştuğunu anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Meydanı'nda etrafınıza baktığınızda Roma, Bizans, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemini görürsünüz. 'Medeniyetler şehri, hoşgörü şehri ve güvenli şehir Kayseri' ifadelerini rahatlıkla kullanacağınıza inanıyorum. Kayseri’miz, Mimar Sinan'ın, Seyyid Burhanettin'in, Hunat Hatun'un, Gevher Nesibe Sultan’ın şehridir. Her zaman milli duruşumuz ile gönüllere yer etmişizdir."

Tüzmen ise misafirperverliğinden dolayı Büyükkılıç'a teşekkür ederek, kentin gastronomisi ile kültür ve sanatını, binlerce yıllık tarihini yerinde görmeye çalışacaklarını ve Erciyes'te kayak yapacaklarını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.