Eskil ilçesinde güvenlik toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde okulların güvenliği için toplantı düzenlendi. Eskil Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Yunus Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Beyazıt Bestami Uyan, İlçe Emniyet Amiri...

10 Şubat 2022 Perşembe 13:33
Eskil ilçesinde güvenlik toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde okulların güvenliği için toplantı düzenlendi.

Eskil Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Yunus Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Beyazıt Bestami Uyan, İlçe Emniyet Amiri Resul Toprak, okul müdürleri ve okul aile başkanları katıldı.

Kaymakam Coşkun, eğitim öğretimin sorunsuz şekilde tamamlanması için ilgili kurum ve kuruluşların çalışma yürüttüğünü söyledi.

Okul servisleriyle ilgili konular incelenip, değerlendirildiğini anlatan Coşkun, sorunsuz bir dönem geçireceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.