Eskil Kaymakamı Coşkun, down sendromlu "Fatih amir"i ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, polis hayranı 29 yaşındaki down sendromlu Fatih Mutlu'yu ziyaret etti. Coşkun ve beraberindekiler ilçeye bağlı Merkez Mahallesinde ailesiyle yaşayan ve yörede "Fatih amir" olarak tanınan...

03 Aralık 2021 Cuma 16:45
Eskil Kaymakamı Coşkun, down sendromlu

AKSARAY (AA) - Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, polis hayranı 29 yaşındaki down sendromlu Fatih Mutlu'yu ziyaret etti.

Coşkun ve beraberindekiler ilçeye bağlı Merkez Mahallesinde ailesiyle yaşayan ve yörede "Fatih amir" olarak tanınan polis yeleğini üzerinden hiç çıkarmayan Mutlu'yu ziyaret etti.

Coşkun, burada AA muhabirine, yaklaşık 2 ay önce Eskil'e tayininin çıktığını ve buraya gelince Fatih Mutlu ile tanıştığını anlattı.

İlçe halkının Fatih'i çok sevdiğini vurgulayan Coşkun, "Vatandaşlar Fatih'i polis gibi karşılıyor ve sözünü dinliyor. Fatih bize çok yardımcı oluyor ve olmaya devam edecek. Kendisini çok seviyoruz. Gerçek dostlar kesinlikle kromozom saymaz." diye konuştu.

Öte yandan Coşkun ve Belediye Başkanı Necati Belgemen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Eskil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.