Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ülke genelinde hava sıcaklıklarının artması sebebiyle göl, gölet ve akarsularda denetim yaptı.Ekipler, ülke genelinde serinlemek ve yüzmek amacıyla bilinçsizce suya giren ve...

17 Temmuz 2021 Cumartesi 12:52
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ülke genelinde hava sıcaklıklarının artması sebebiyle göl, gölet ve akarsularda denetim yaptı.

Ekipler, ülke genelinde serinlemek ve yüzmek amacıyla bilinçsizce suya giren ve boğulmak suretiyle yaşamlarını yitiren kişilerin artması sebebiyle, benzer olaylarının Eskişehir'de de ilimizde de yaşanmaması amacıyla jandarma sorumluluk bölgesinde mevcut tüm akarsu, göl ve göletlerde denetim ve bilinçlendirme çalışması yaptı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı, Motosikletli Asayiş Timleri ve çok sayıda asayiş ekibinin katılımı ile yapılan denetimde amatör olta balıkçıları, su kenarında piknik yapanlar anonslar ile uyarıldı.

Yapılan kontrollerde özellikle önemli afet risk profilleri arasında bulunan ve çeşitli nedenlere bağlı olarak gerçekleşen boğulma olaylarına karşı bilgilendirmede bulunuldu.

​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
DenetimJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.