Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na katkıda bulunanlara teşekkür belgesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sırasında hizmete açılan Eskişehir Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın yapımında ve tefrişatında katkıda bulunan hayırsever ve kamu kurumu temsilcilerine...

03 Kasım 2021 Çarşamba 13:31
Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na katkıda bulunanlara teşekkür belgesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sırasında hizmete açılan Eskişehir Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın yapımında ve tefrişatında katkıda bulunan hayırsever ve kamu kurumu temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Erol Ayyıldız, parkın 23 Ekim'de kenti ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından toplu açılış töreni kapsamında hizmete alındığını söyledi.

Parkın yapımında ve tefrişatında katkıda bulunan hayırsever ve kamu kurumu temsilcilerine teşekkür belgesi veren Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, parkın hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Park, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde okul öncesi çocuklar ile ilk ve orta öğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulamalarına fırsat vermek, okul dışında her an karşı karşıya kalınan trafik ortamını parkta uygulamalı olarak gerçekleştirerek, trafik kurallarına uygun davranış kazandırmak, böylece trafik kültürünün oluşmasına ve trafik kazalarının en aza indirilmesine katkı sağlamak amacıyla inşa edildi.

Vali Erol Ayyıldız ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan tarafından teşekkür belgeleri sahiplerine verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.