Eskişehir'de 4 bin 432 kişiye Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği eğitimi verildi

ESKİŞEHİR (AA)- Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN) kapsamında 796 genel kolluk personeli, 103 kurum ya da kuruluş yetkilisi ve güvenlik sorumlusu ile 3 bin 533 özel güvenlik...

29 Mart 2022 Salı 14:27
Eskişehir'de 4 bin 432 kişiye Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği eğitimi verildi

ESKİŞEHİR (AA)- Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN) kapsamında 796 genel kolluk personeli, 103 kurum ya da kuruluş yetkilisi ve güvenlik sorumlusu ile 3 bin 533 özel güvenlik personeline eğitim verildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'ye özgü bir anlayışla geliştirilerek hayata geçirilen KAAN uygulamasının daha etkin ve verimli kullanılması için Özel Güvenlik Şube Müdürlü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 21-25 Mart'ta 4 bin 432 personelin eğitime katıldığı duyuruldu.

Açıklamada, eğitimlerin, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığınca verildiği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
EğitimKAAN Projesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.