Eskişehir'de bıçaklı kavga: 2 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğlu yaralandı. İlçe merkezinde elektrik işleri ile uğraşan Murat Ö. (42) ile akrabası Altan P. (42) arasında "alacak verecek" meselesi yüzünden...

06 Şubat 2021 Cumartesi 11:23
Eskişehir'de bıçaklı kavga: 2 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğlu yaralandı.

İlçe merkezinde elektrik işleri ile uğraşan Murat Ö. (42) ile akrabası Altan P. (42) arasında "alacak verecek" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşme sonucu Altan P, üzerinde taşıdığı bıçakla Murat Ö. ile kavgayı ayırmaya çalışan oğlu Serkan Ö'yü yaraladı.

Yaralanan baba ve oğlu, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis sağlık ekiplerince Çifteler Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Murat Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Silahlı Kavga2 Yaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.