Eskişehir'de bir kişi tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tartıştığı komşusunu pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Selami S. (54) ile komşusu Yaşar G. (56) arasında henüz...

19 Ağustos 2021 Perşembe 11:11
Eskişehir'de bir kişi tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tartıştığı komşusunu pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.

Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Selami S. (54) ile komşusu Yaşar G. (56) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Selami S. evindeki ruhsatsız pompalı tüfekle komşusu Yaşar G'ye üç el ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yaşar G, 112 Acil Servis sağlık ekiplerince kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aletiyle yakalanan şüphelinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
CinayetEskişehirZanlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.