Eskişehir'de bir kişinin dövülerek öldürülmesine ilişkin 4 sanık yargılanıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin dövülerek öldürülmesinin ardından haklarında dava açılan 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ali Kubilay E. (29), Orhan A. (56),...

09 Eylül 2021 Perşembe 13:10
Eskişehir'de bir kişinin dövülerek öldürülmesine ilişkin 4 sanık yargılanıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin dövülerek öldürülmesinin ardından haklarında dava açılan 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ali Kubilay E. (29), Orhan A. (56), Vural G. (31) ve taraf avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanık Ferhat K'nin (32) ise sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılamadığı öğrenildi.

Savunmasını yapan tutuklu sanık Orhan A, hakkındaki suçlamaları reddederek, tahliye ve beraatini istedi.

Olay günü elindeki demir çubuğu köpekten korunmak için bulundurduğunu ileri süren Orhan A, "Ben kimseye vurmadım, kimseyi darbetmedim. Orada uzun süredir çalışıyorum. Ayırmak için oradaydım ve olayların içinde kaldım. Elimdeki demir çubukla kimseye vurmadım. Orada salınmış vaziyette köpek vardı. Demir, kendimi ondan korumak için elimdeydi." savunmasını yaptı.

Mahkeme heyeti, 3 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Eskişehir'de Mart 2020'de çıkan kavgada ağır yaralanan Olcay Kanar (30), sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın şüphelisi 4 kişi tutuklanmış, bir süre sonra Ferhat K. tahliye edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.