Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan kavgada bıçaklanan kişi hayatını kaybetti.Ihlamurkent Mahallesi'nde bir iş yerinin önünde arkadaşlarıyla oturan Atakan Ö. ile yoldan geçen Uğur B. arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma...

28 Ağustos 2021 Cumartesi 12:48
Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan kavgada bıçaklanan kişi hayatını kaybetti.

Ihlamurkent Mahallesi'nde bir iş yerinin önünde arkadaşlarıyla oturan Atakan Ö. ile yoldan geçen Uğur B. arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Uğur B, üzerinde taşıdığı bıçakla Atakan Ö'yü vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Ağır yaralanan Atakan Ö, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan şüpheli Uğur B, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro amirliği ekiplerince kısa süre sonra suç aletiyle yakalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.